Popeyes®’ın hikayesi 1972’de New Orleans’da başladı. Al Copeland, New Orleans’daki Arap mahallesinde ‘Koşan Tavuklar’ adlı hızlı servis restoranlarında geleneksel tarifiyle hazırladığı kızartılmış tavuklarını satmaya başladı. Fakat işler umduğu gibi gitmedi, daha baharatlı tatlar arayan New Orleans halkı için Copeland, geleneksel tavuk tarifini baştan yarattı.
Popeyes Franchising
TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Popeyes’in Türkiye'de Master Franchise olarak tüm lisans haklarına sahiptir. Restoranların işletmeciliği için verilen lisans (franchise) süresi 20 yıldır. Verilen lisans sayesinde Lisans Alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.
Franchise Adaylarında Aranan Özellikler
Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip olmak
Başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi
Yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilmek
Popeyes Eğitim
Seçilen işletmeci adayı, Tab Gıda tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.
Popeyes Destek Hizmetleri
İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma ve lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.
Popeyes Yatırım Şartları
Yatırım maliyeti; restoranın yerine, tipine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte 500.000 USD+ KDV ‘den başlamaktadır.
Yer Seçimi
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekanda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Tab Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.
Fiziksel Özellikler
İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alan minimum 300 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır. Food Courtlarda yer alan restoranlarımızın için depolar dahil 120 m2 alan yeterli olacaktır.
Sorularınız: Detaylı bilgi için (0212) 310 66 00 numaralı telefondan Franchise Departmanını arayabilirsiniz.
Popeyes Franchising sistemine göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür ederiz.
Tel : (0212) 310 66 00
Faks: (0212) 236 56 45
E-Posta : cans@tabgida.com.tr
Popeyes Franchising
TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Popeyes’in Türkiye'de Master Franchise olarak tüm lisans haklarına sahiptir. Restoranların işletmeciliği için verilen lisans (franchise) süresi 20 yıldır. Verilen lisans sayesinde Lisans Alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.
Franchise Adaylarında Aranan Özellikler
Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip olmak
Başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi
Yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilmek
Popeyes Eğitim
Seçilen işletmeci adayı, Tab Gıda tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.
Popeyes Destek Hizmetleri
İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma ve lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.
Popeyes Yatırım Şartları
Yatırım maliyeti; restoranın yerine, tipine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte 500.000 USD+ KDV ‘den başlamaktadır.
Yer Seçimi
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekanda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Tab Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.
Fiziksel Özellikler
İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alan minimum 300 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır. Food Courtlarda yer alan restoranlarımızın için depolar dahil 120 m2 alan yeterli olacaktır.
Sorularınız: Detaylı bilgi için (0212) 310 66 00 numaralı telefondan Franchise Departmanını arayabilirsiniz.
Popeyes Franchising sistemine göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür ederiz.
Tel : (0212) 310 66 00
Faks: (0212) 236 56 45
E-Posta : cans@tabgida.com.tr
Yorumlar
Yorum Gönder